Filmtips!

The Lovely Bones

Jag hade inga förväntningar på denna film, såg en trailer av filmen när jag hyrde en annan film, sen så hyrde jag denna film nån vecka efter, dock utan förvänting, som sagt. BANG!!! Vilken shock. Vilken stark film. Vad den berörde. Helt otroligt.
Denna film är mycket lång och tung, låter kanske inte så roligt? Nej,roligt var det ej, men jag kan säga det att det var längesedan jag såg en lång och tung film och inte ville missa en enda sekund av vad som hände under hela filmen. Både jag och Brandon var som fastklistrade framför filmen. Det var dramatik. Så dramatiskt. Jag satt och grät i floder en tredjedel av filmen, flyttade närmre Brandon en annan tredjedel av filmen då jag tyckte det var otäckt, sedan låter skådespelaren Susan Sarandon oss skratta lite då hon kommer till familjen som den slarviga mormorn. Alla är mycket bra och trovärdiga skådespelare också.
Verkligen, se denna film. Ni kommer bli förfärade, ledsna och kanske lite rädda efteråt, för den berör så himla mycket, men det är ju det man vill, bli berörd av film.

Se trailerna här (jag har en tedens att säga för mycket om jag ska skriva filmens handling!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0