Yakety Yak


Oh. Slutar om 20 min. Måste dock hem och städa. Det är sååå stökigt och dammigt. Och katten ska ha mat. Och så måste jag hitta en en tvättomat. Jaa....önskar nästan att jag kunde stanna här på jobbet haha.
Här sitter jag ju bara och får betalt för det!

Har laddat upp datorn med lite The Coasters, bra städarmusik!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Åh, vilken glad musik ! Verkligen perfekt att städa till ! Vet inget om dom.Är det en gammal grupp, ser ju ut så på fotona ? Kram !

2009-11-20 @ 12:53:28
Postat av: svar till mamma

Ja visst är den musiken härlig!

Jag kan bränna en skiva med dom till dig och skicka.



"

The Coasters

Från Wikipedia

Hoppa till: navigering, sök

The Coasters, amerikansk R&B-grupp bildad i Los Angeles 28 september 1955. Ett par medlemmar i gruppen hade sedan tidigare varit med i gruppen The Robins, en doo wop-grupp som var aktiv redan på 1940-talet.



The Coasters första hit kom 1956 med "Down in Mexico", och sedan följde hits som "Searchin", "Young Blood", "Yakety Yak", "Charlie Brown", "Along Came Jones", "Poison Ivy" och "Little Egypt". Gruppens texter var ofta fyllda med ironi och humor. Med tiden förändrades både uppsättningen på gruppen och musiken i allmänhet. The Coasters satsade inte på nya tongångar och det bidrog till att deras popularitet minskade. Efter mitten av 1960-talet fanns de inte på listorna lika ofta som förr. 1973 fanns endast en medlem ur originaluppsättningen av The Coasters kvar, Carl Gardner, som fortsatte att leda sin grupp och fortfarande gör det. Övriga medlemmar startade också "egna" Coasters-grupper, men idag är det endast Gardner som fortfarande lever".



Så ja det var en gammal grupp!

2009-11-21 @ 18:14:34
URL: http://bigtown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0