Jag arbetar sååå hårt


Nu har jag moppat golvet här i lobbyn. Vi har något jättesmart som de köpt på nån shoppingkanal. Det är typ en vattenångdamsugare minus sugare. Man fyller ett litet hål med vatten. Och så sätter man i sladden i väggen och så väntar man nån minut tills vattenånga kommer ut. Sedan är det bara att börja moppa. Det krävs dock att man dammsugit innan.

Kolla här:

 
Där kan ni se vattenångan stiga upp, då är den redo.

Före...


Efter!

Nu återstår det 35 min tills jag får gå hem. Under den tiden ska jag tömma papperskorgarna. Tvätta dörren som har massa fingeravtryck av gästerna, kontrollera mitt arbete, räkna kassan och sen klocka ut. Jaa...jag säger då det, visst låter det tuuungt? haha skoja. Eller det är faktiskt rätt tungt för jag måste hela tiden psykiskt få mig att klara av att sitta ner i 8 timmar och slappna av, jag är ju en sån som måste göra något hela tiden, det liksom kliar i fingrarna! Därför tror jag att de tycker att jag är duktig och ansvarsfull här på jobbet, för jag städar hel tiden, sitter och sorterar papper efter någon annans stökighet, tömmer soporna hela tiden osv osv. Vi svenskar är nog ganska ansvarsfulla och ser till att göra det vi måste på jobbet. Få allting gjort. Komma i tid till jobbet.
När jag jobbade på ett cafe/lunchrestaurang i London sa chefen att jag var den bästa servitrisen de haft. För jag kom i tid, jag gjorde allt de sa åt mig att göra, såg till att borden och allt var rent utan de behövde säga till mig. Jobbade hårt helt enkelt. Sånt uppskattas verkligen. Och blir man uppskattad på arbetet är det roligare att gå dit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0