Foto och pluggtankar

Åh. Jag saknar fotouppgifterna vi fick på gymnasiet.
Och alla möjligheter vi hade med alla kameror vi fick låna hur mycket vi ville och hur vi kunde använda skolans mörkerum när som helst. Även om jag själv har en bra Canon kamera vill jag ha mer. Och mer. Och mer.
Och så vill jag ha ett stativ. Och..och...och..
Samtidigt så undrar jag vad jag kan fota här omkring i Redondo beach. Havet, stranden, piren, solnedgång, ja allt sånt är fint, men det är inte något litet extra med det. Jag vill ha det där lilla extra.
Önskar att jag kunnat cykla till Hollywood. Men det är för långt. Buss finns och det skulle jag kunna ta dit, men så känner jag som så här att då skulle jag behöva stå alldeles själv på kvällen i Hollywood för att ta bussen hem, och jag är kanske lite feg. Så bra känner jag inte till Los angeles ännu. Speciellt inte Hollywood. Det skulle kunna vara farligt för mig att vara där själv kvällstid. Jag vet inte.
Men samtidigt är det mer folk där borta och det är människor i städer som är bland det roligaste att fota.

Men vet ni vad? Brandons kusin Sam har ett mörkerum och massa kameror och han har lovat mig att jag får använda det när jag vill. Fast just nu har han inga fotovätskor i mörkerummet. Tyvärr.

Förresten så har jag nog kommit på att jag inte alls har kommit på vad jag vill plugga och bli i framtiden.
Öppna eget och sånt lockar. Att jobba med foto lockar. Och om jag skulle behöva välja på något av det vet jag inte vad jag skulle välja. Att plugga affärer och sånt låter jättetrist. Att plugga foto och sånt låter underbart.
Att få ett bra fotojobb efteråt känns omöjligt, att öppna eget efteråt känns spännande då jag skulle kunna ha en affär med foto och inredning.

Förstår ni mitt dilemma`? Hjälpt mig!


Poster ifrån IKEA på köksväggen + bild på fotografens namn.
" Cable cars" i Frisco. Åh vad jag vill åka till Frisco Nu.


Min version av IKEA-postern.


Ny kudde. Hittades i en fyndlåda på IKEA. Och en pläd, fast den var det
orginalpris på.




En suddig palm. Togs i Palos Verdes förra helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0