Hemtrevligt a' la Sverige


Världens bästa syrra har tipsat mig om Svtplay , alltså SVTs program på internet.
Herregud, hur har jag lyckats missa det?
ÄNTLIGEN lite svenskt att titta på.
Mia och Klara är väl för underbara. Gud vad jag har saknat den svenska humorn. Här i USA är humorn antingen censurerad,  vulgärt överdrivet eller så är det att vara elak mot politiker och sånt på The daily show. Jag läste förresten att The Daily show åkte till Sverige för att skämta om vårt land. Kommer visas senare i vår eller nåt. Herregud.
Faktiskt så nämns Sverige en hel del på amerikansk tv. Har sett minst 2 reklamer där Sverige nämns under 2 veckor. Inte illa va?
Okej, tillbaka till Svt-play och de svenska programmen. Självklart kunde jag inte låta bli att se på Så ska det låta också.
USA har inga hemtrevliga soffa-program som Så ska det låta. Liksom, såndär vänskaplig svensk allsång.
Om det är något om musik på tv här, är det typ kändisar på rehab som försöker kommer tillbaka till scenen och karriären, (läs Britney Spearsm Michael Jackson.) Och då är det väl sorgligt att i Michaels fall, är det mest om hans näsa kommer hålla eller ej. Vad hände med den musiken han skapade, folk glömt den?

Jag visade Brandon lite av Så ska det låta i går kväll. Han fattade direkt grejen och försökte komma på låtar.
Man måste gå sakta men säkert för att få honom in i den svenska kulturen. Så jag började lite oskyldigt med svenskt sångprogram...tss.

Kommentarer
Postat av: Emma

Svt-play är ju bäst :D det kunde jag tippsat dig om, jag har ju ingen tv utan bara en dator :) gissa om jag gillar svt play. Finns även på tv3.se och kanal5.se, ballar av stål är faktiskt riktigt kul :D haha är jag nörd eller är jag :)

jag saknar dig!



massa kramar din Emmsi

2009-03-24 @ 13:33:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0