Svettigt i L.A!

Jag håller på att döööööö!!!!! Nu har kvällarna här verkligen börjat bli varma. Svettas ihjäl! Vi har en fläkt i vardagsrummet-köket, men inte i vårt sovrum. Åhhh saknar redan Brandons mammas hus vi tillbringade i förra veckan, så svalt och skönt där. Men men, ganska så skönt att vara hemma i vår lägenhet nu också.

Idag städade vi upp lite i Brandons mammas hus innan de kom hem ifrån Washington DC och tvättade katterna, de har loppor!
Sedan tänkte jag och Brandon panta alla burkar och flaskor vi har i garaget, massor massor. Så vi fyllde upp Brandons styvpappas mini-van och åkte iväg. Men så var det stängt söndagar och måndagar, så vi fick skynda oss tillbaka så att hans syrra kunde ta mini-vanen för att hämta deras familj på LAX.
Det var sååå mysigt att se Brandons småsyskon igen! Känns alltid som att de växt och verkar äldre när man inte sett dom på en vecka. Plus att de alltid är så världsvana efter alla deras resor. De är 2.5 år och har redan vart i Storbritanien, Mexico, Hawaii m.m.
Så jag frågade Isabella hur Washington DC var, hon svarade världsvant "Good, good". Och så frågade jag henne om hon sett Vita huset och Barack Obama. Hon hade sett huset, men gällande min Barack Obama-fråga svarade hon "No, but i saw his mum".  Efter det slutade jag fråga och satt och funderade istället.

Nu har jag precis diskat och plockat upp den rena tvätten och så svettas jag ihjäl då , såklart.

I MORGON : Conan O'brien's show, inspelningen börjar vid 5! Fast vi måste vara där vid halv 4.

Här är lite bilder från idag:

 
Isabella med sin älskade docka och Joaquin tror att han alltid måste göra den posen efter att jag EN gång sa att han skulle göra det på ett foto.
 
Dammsugaren är Joaquins favorit"leksak" och Isabella är girlie girlie.

 
 
Fatcat har loppor ! Vi fick en tablettask och choklad ifrån Washington DC. Mmmmmmm............


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0