Downtown och Hollywood

Vi startade dagen med brunch på ett ställe som heter Fred 62, som typ ligger i Hollywood (Loz Feliz). Jag hade lika gärna kunnat kalla det området Hollywood, men Brandon gjorde det klart och tydligt att det var 2 kvarter ifrån Hollywood.
Det stället var riktigt snyggt. Och pannkakorna jag hade var farligt goda!
Kolla in deras hemsida: http://www.fred62.com !

Sedan åkte vi upp till en utsiktplats i Griffith park. Gu va häftigt det var! Såg ut över Hollywoodbergen, Downtown. Det var så maffigt!
Klockan tickade dock iväg och vi var tvugna att åka till Downtown för att gå på det där mötet gällande immigration-giftemål-saken! Kan inte påstå att vi fick reda på så himla mycket nytt. Gubben sa att vi skulle kopiera några av våra papper och även fylla i en blankett igen och betala avgiften på det pappret och bifoga ett brev och förklara vårt läge. Well, jag antar att vi måste göra detta då, även fast vi gjort det typ 4 ggr tidigare. Gubben var otrevlig och låstaded att vara den viktigaste levande personen. Inte mycket hjälp från honom som sagt...

Sedan åkte vi till Sunset bl i Hollywood och kikade i den största skivaffären jag någonsin vart i. Brandon kallar det "L.A's mecka".Musikstudion han brukade jobba i ligger bredvid den musikaffären .Nästa gång vi åker dit ska vi iaf ha pengar att köpa skivor för.
Efter det promenerade jag och Brandon utmed Sunset bl en lång stund. Det var himlans varmt där. Brandon sa att det inte var så varmt som det brukar va, herregud, kan det bli varmare än såhär tänkte jag då. Skönt att vi bor i Redondo beach vid havet och stranden och inte i Downtown och i Hollywood och så, där det är kvävande varmt och inte vid havet.
Mysig dag iaf!


Utsikt från Griffith park!

   
Fred 62.               Moi.                                                  Berg och sånt.


Griffith park.

  
Brandon.                           Downtown.                        Jag.



   


Sunset bl.

   
Musikaffär.          Den ska jag se på bio!   Sunset.                              Dit vill jag gå igen!


Jag svettas ihjäl.


Nu är det King of the hill på teve,imorgon är jag barnvakt,
 caio!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0