Conan var underbar som vanligt

Dom är så himla professionella! Conan behövde bara ta om EN tagning 2 ggr. Iofs var den en kille som höll upp skyltar med vad Conan skulle säga, men det måste vara svårt att säga det och låta som att det kommer naturligt och på ett bevkämt sätt.

När vi kom till Universal studios fick vi stå och vänta, vänta, vänta och lite mera väntan. Sedan fick vi äntligen gå in till det vita huset , se bild nedan, och där fick man gå igenom säkerhetskontroll.
Sedan in till själva studion. Själva "scenen" och allt var mycket mindre än på teve, däremot var publikområdet mycket större än på tv. Cirka 300 satt i publiken. Vi satt högst upp i mitten, man såg helt okej!
Först kom en komiker in för att "värma upp" oss. Han gjorde sig lustig över vissa i publiken vilket var hemskt roligt för oss som inte vart drabbade! Jag gillade hans humor, den var elak och brutal , fast på ett roligt sätt!
Sedan värmde bandet upp, ni vet karlarna som sitter och spelar intromusiken med trumpeter och grejer när showen startar? Sprang runt i publiken, sjöng, spelade och ja, fick oss att klappa händerna oså.
Sedan kom Conan in. Han började direkt med inspelningen. Han är så himla rolig! Fast allt var så himla insatta i sitt arbete att det inte blev så personligt som man hoppats på. Fast han är ju så personlig som på teve, fast jag hade väl hoppats på mer. Det var en tjej i publiken som skrek "Nooo" på ett av Conan's skämt, vilket dock Conan använde sig av och gjorde ett skämt vilket vi alla i publiken skrattade åt. Men det kom en vakt till tjejen som skrikit och sa till henne " Shut up or we will kick you out". Hårda tag alltså!
Sedan kom Adam Sandler in som första gäst. han pratade lite om sina barn och såklart hans nya film som kommer på bio, Funny people.
Måste säga att jag tycker att Adam Sandler inte alls är speciellt rolig. Plus att han var opersonlig mot oss i publiken. Han satt med Conan i cirka 15 minuter då inklusive "reklampaus". Herregud, det handlar verkligen om kort tid och stress när det gäller Hollywood-stjärnor. Sedan kom andra gästen, Peter Sarsgaard eller hur han nu stavas. Han var mer personlig mot oss i publiken, han var liksom trevlig. Han pratade lite om hans och sin frus, Maggie Gyllenhaal, eller hur nu HON stavas, honeymoon. Det var trevligt och personligt berättat. Och så gjorde han såklart reklam för sin nya film The orphan.
Sedan slutade allt med den där Katie nånting som sjöng, vet ej vem hon är och gillade ej hennes musik.
Och under hela inspelningen blinkade "applåd-skyltar" så vi vet när vi skulle klappa händerna, vilket iofs inte hade behövt, för allt var roligt och bra så vi klappade ändå.

Tyvärr fick man ej ta kort inne i studion, men här är några få bilder UTANFÖR iaf.


 
I det vita huset spelades det in.            En skylt vid ingången.
 
Biljetten.                                                    Adam Sandler gjorde reklam för hans nya film.

Jag länkar till showen då det kommit upp på hemsidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0