snor-anna!

Uscg gu va jag känner mig sjuk och äcklig. Det började igår kväll efter middagen (mammas kyckling mangochutney) , sitter och latar i soffan. Har en öl efter maten, men den fick jag raskt byta ut mot honungsvatten. Hostar, nyser och snorar.
Går till sängs tidigt. Tar av täcket, tar på täcket, tar av täcket, tar på täcket. Jag kallsvettades så jag visste inte om jag frös eller svettades. Och full i näsan som jag var och ÄR, fick jag ligga och försöka sova och kippa efter luft. Trååkigt.
Förmodligen blev jag smittad av Joel och lille Joaquin, då jag hela fredagen lekte med barnen.
Nu sitter jag här, tycker typ jättesynd om mig. Och Brandon har gått till affären för att köpa Campbells tomatsoppa. Gu va jag älskar den soppan.  Önskar bara att kalifornien fattat grejen med Skogaholmslimpan också, skivad.

Men igår var en bra lördag. Jag och Brandon drog till Redondo beach och åt på restaurang som vi hade presentkort på.
Jättegoda "bar-hamburgare" som brunch. Mums.
Och det var otroligt fin dag. Så klart att vi kunde stå vid Redondo beach och se bergen där borta vid Malibu och Santa Barbara.

Nu kom Brandon hem! Jag sa till honom tidigare att jag börjar tappa rösten. Han sa att jag då borde spendera min dag med att skriva på min blogg, om jag skulle bli uttråkad av att inte prata.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0