Oscar

Klockan är lite över 21.00 och Oscarsgalan på teve har precis slutat. Nu är det väl efterfest för de människor som ÄR något. Vi andra sitter här  i tevesoffan och i pyjamas .
Vill dock påpeka att jag faktiskt var i Hollywood - området tidigare idag, hälsade dock på Brandons mormor och morfar och inte Hollywoods filmstjärnor.
Vill däremot erkänna att jag ville dra dit och kika lite, men jag var väl inte övertygande nog för Brandons vilja att ta mig dit.
Hollywood Blv.
Mycket glad är jag över Sean Penns oscar för hans huvudroll i filmen Milk. En film om Harvey Milk.
Se den filmen. Jag såg den häromdagen och den berörde från början till slut. Gud vad Sean penn är en bra skådespelare. Jag älskade honom i filmen I am Sam och nu i filmen Milk.
Om ni har sett filmen Tropic thunder, förstår ni nog att jag vart förvånad att en av dom vart nominerad för bästa manliga biroll. Jag fattar inte hur det gått till. Tur nog vann någon bättre.
Fast appropå Tropic thunder och Sean penn, måste jag säga att det finns en rolig kommentar i Tropic thunder om Sean penn. " never go full retard".  Detta med anmärkning för Sean Penns roll i I am Sam.
Well well well, whatever...vad är en oscarstatyett jämfört med en mysig hemmakväll en söndag i februari...och början på att bli sjuk igen. Något måste vara riktigt fel med mig. Jag hostar och snorar, IGEN. suck.


Kodak theatre. Där var jag och tog detta kort i höstas.
Ikväll var bygnaden full med filmstjärnor och jag var inte där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0