Fredag

Sitter på mitt förra stammisfik. Gick jämt hit när jag först kom till Redondo beach. Det är mittemot vår förra lägenhet. Jag har tvättkväll så passade på att ta med min laptop till detta fik för att använda internet medans kläderna tvättas här intill i tvättomaten.
Har precis mumsat i mig en bagel med creme cheese och varmchoklad :D Det är ju fredagskväll och här sitter jag och tvättar!
Har vart hos doktorn idag med. Det är tydligen så att man måste göra hälsotest en gång om året här i USA. Så idag tog de blodprover för mitt kolesterolvärde och såntdär. Nästa vecka ska jag tillbaka för att kolla brösten, tydligen nån maskin som röntgar brösten för att kolla om man har bröstcancer och så. Det är bra att sådana tester är ganska obligatoriska här, för det är ju viktigt att kolla hur sin kropp mår och man tänker nog inte på att kolla sånt annars om man inte "måste". Okej, det är inget tvång här, men de rekomenderar det starkt och antar utan att fråga om man vill testa så då blir det ju en doktorstid automatiskt. Så det ska jag göra. Tror testerna för mitt kolesterol o det där kommer visa dåligt, har ätit dåligt och inte tränat på ett tag. Tror däremot att om testerna visar dåligt att det ger mig en liten puff i ryggen och får mig att sätta igång med träning och att äta bättre. Jag har ju viljan nu till 100 procent. Och mitt utgångsläge är ju inte heller helt fel, långpromenadet utmed Still havet är ju inget fel på direkt :)

Imorgon blir det att jobba morgonpasset på jobbet. 07.00-15.00 , snark.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0