Filmtips och otips!


Typisk typisk extremt amerikanskt "såndär film där allt är galet och verkligen inte händer i verkligheten-film".
En kille ska gifta sig, hans polare drar med honom på bachelor-weekend till Las vegas. Allt går snett. Ja ni fattar.
Jag tycker personligen att det är ganska fånigt. Fast ibland vill man ha fånigt. Hyr den på en söndag då ni själva är bakfulla och känner att allt är hopplöst, för era "bakfylleproblem" är inget gentemot problemen dessa män lyckats skapa. Jag lyckades krysta fram några skratt iaf...


Jag anade faktiskt hur denna film skulle vara innan jag hyrde den, men för att få det bekräftat var jag ju tvungen att hyra den. Detta var en film som det känns som att man sett förut. Självklart typisk amerikansk film.
Handlar om ett par som verkar ha det absolut perfekt tillsammans. De vill inte gifta sig, inte skaffa barn, bara ha tid att roa sig tillsammans. Undviker sin familj gör de också, men så blir det jul, deras flyg är inställt och är nu tvugna att fira jul med bådas familjer. Det händer en massa saker som jag absolut inte tror händer hos de flesta familjer runt jul (eller resten av året heller för den delen). Saker flyter upp på ytan och Ouops, vet de allt om varandra? Är dom verkligen det perfekta paret? En film om deras galna jul är det iaf.
Också en såndär film som man får krysta fram några skratt på då och då, bara för att liksom..man vill ju ha valuta för pengarna och 100 skratt om dagen ska tydlugen vara bra, det är bara att krysta fram skratten helt enkelt! Ps: Kan inte hjälpa det, jag är svag för Vince Vaughn...


Ingen ny film, men värd att se!
Jag såg den på ett flygplan för några år sedan, men min man hade inte sett den, så vi hyrde den.
Väldigt bra film. Leonardo Dicaprio och Tom Hanks ger jag förståss äran för det, för båda är riktigt bra skådespelare och gör en inte besviken i denna film.
Leo spelar en 16årig kille som heter Frank Abagnale Jr. Hans föräldrar skiljer sig och hans far får problem med pengar. Frank jr vill försöka göra allt bra igen och rymmer hemifrån för att försöka skaffa pengar och då förhoppningsvis genom det lappa ihop hans mamma och pappa igen.
Han blir proffs på att förfalska pengacheckar och han blir proffs på att manipulera folk att tro på honom, tillochmed lura folk att han är pilot, doktor och advokat innan han ens nått åldern 18. Tom Hanks spelar FBI-agenten Carl Hanratty som jagar Frank över hela världen.
Denna film är baserad på en verklig händelse och bok som är skriven av den riktige Frank Abagnela Jr.
Filmen är regisserad av Steven Spielberg. En annan bonus i filmen är han som spelar Franks pappa, nämligen Christopher Walken. Han är jag ett stort fan av!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0