James Bond


Nu har vi precis kommit hem. Pizzan var god, magen ännu mera mätt och gör ont. Men men, åtminstone inte hungrig!
Vi har hyrt den nya James Bond-filmen nu, så den ska vi kika på!
Det är faktiskt rätt skönt här i vårat liv, vi tittar knappt på tv. Typ bara någon timme innan vi går och lägger oss och det är allt. Man kan så lätt bli beroende eller fast i massa olika tvprogram.
Fast vi har en kanal som jag älskar, Planet Earth, absolut en av mina favoritkanaler!  Man lär sig så mycket intressant av deras dokumentärer osv. Det gillar jag!
Annars blir det mest Family Guy och King of the hills, båda "vuxentecknade" serier.

jaja, nu blir det agent 007.
imorgon ska jag och Brandon ställa klockan och ta en morgonpromenad på stranden. Sedan åka till hans familj, köra Jacquie till LAX flygplats, då hon åker tillbaks till San Francisco imorgon. Och efter det ska vi till hans mormor och morfar, de ska fira Natalie med mat och tårta.
Det blir nog en trevlig dag imorgon.

Förresten, Brandon och hans syrra Natalie har ett vad imorgon klockan 9. De ska se vem som kan springa en kilometer snabbast, förloraren ska köpa frukost till vinnaren. Jag tror absolut inte att Brandon kommer att genomföra detta, och det kommer förmodligen Natalie mobba honom för resten av dagen. Jag försökte få Brandon att dra sig ur vadet då vi är ganska panka plus att Brandon inte direkt är i form, haha. Natalie och Brandon retas alltid om vem som är tjockast av dom två. Ganska roligt, men samtidigt vill man ju försvara sin man. Ojoj, jaja, får se hur detta går !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0