vi har fått internet och maten var GOD!

Idag kopplades internet och kabeltv in i lägenheten, yay! Så skriver ni till mig, blir det snabba svar. Jag har även tagit med mig en webcam hemifrån. Mamma o pappa tillexempel, kan ni inte lära er Msn så kan vi chatta och då kan jag koppla in webcamen så kan ni se er lilla dotter!

igår var vi på den japanska restaurangen. En slags grill i mitten av bordet. Kocken kom med våra order på en vagn och började tillaga maten framför oss. Och han trixade med stekspaden osv. Det var hääftigt. Och såå gott.
När vi kom fick vi först en löksoppa som var jättegod. Sedan en vanlig liten sallad med mindre god dressing. Sedan medans vi väntade på våra beställningar att bli klara, stekte han lite snabbt räkot , zuccini och lök som vi satt o mumsa på innan, till det hade vi två varsin egna skålar med såser, gingersås och stark senapssås. Låter gott va?
Jag beställde kyckling, vilket var det billigaste på menyn, 18 dollar. En dollar är 8 kr. Ja, ni fattar väl att det var en dyyr restaurang. Brandons kusin Sam, födelsedagsbarnet hade valt restaurang, han tänkte väl minsann att om de säger att han får bestämma så tar han väl en av de dyrarare restaurangerna han kan komma o tänka på.
Min kyckling var väldigt god med senapssåsen. mums!
Jag beställde en öl till det men den beställningen slutade med ett glas vatten då det visade sig att jag ej var 21, oups.

Idag plockade Brandons mamma Patty o Joel med bebisar upp mig med bilen och vi åkte först till en bebisklädsaffär, där jag o Patty gick o kikade, sååå mycket söta kläder. Barnen blir verkligen bortskämda!
Sedan åkte vi till en liten snabbrestaurang och åt lunch. Sedan släppte Joel av mig och Patty vid Target och där köpte hon mer kläder till barnen. Jag hittade ett par jeans för 6 dollar och ett par skor för 20 dollar som Patty betalade för då jag hjälpt till med barnen så mycket. Själv betalade jag mig en svart kavaj. Görsnygg! Kostade bara 11 dollar.
Man blir helt slut av att shoppa med Patty. Om man känner mig vet man att jag är shoppinggalen, men hon är 100 grr värre!

Imorgon ska Patty o Joel o barnen hämta mig 08.45 , för vi ska åka till ett akvarium i Long beach. Natalie, brandons storasyster, ska också hänga med. Efter akvariumet ska jag o Natalie åka till shoppingcentret. Nej, jag har faktiskt inte shoppat alls mycket här. Har bara handlat på superduperREA om jag köpt nåt.
Egentligen var planen att jag skulle hänga med Joels urgamla föräldrar men åh så pigga , o se på volleyboll i manhattan beach imorgon, men eftersom det vart så mycket annat imorgon ändrade vi det till måndag.
Haha. Jag o Joels urgamla föräldrar ska alltså hänga på måndag. Det blir intressant, hoppas de kommer höra vad jag säger bara.

Just nu sitter jag i sängen med min laptop i knät. Brandon är på sin favvoklubb "carclub-meeting". Ett gäng biltokar möts utanför hamburgestället In-n-out och står där vid sina bilar och pratar om, ja , bilar. Han ville att jag skulle hänga med, men äsch, hade han hängt med mig på kläd-eller smink-möte va? Tror knappast det!

Det har börjat bli lite småkyligt här i L.A, Dvs , cardigan över t-shirt väder.,
Jag har fortfarande bara solat EN gång sen jag kom hit, då jag brände halva ansiktet. Så jag är fortfarande vit som bara den. suck. Men men. Här anses det SPECIELLT  typ. Med blå ögon och vit hy. Bra va?


Nu är klockan 23.50 och jag kommer ej på nåt mer att skriva!

KRAMAR!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0