Jag är trött

Klockan är snart 1 på natten. Är trött.
Jag och Brandon åkte och sa godnatt till småttingarna och de sprang omkring nakna och såg ut att vara lyckligast i världen, så underbart. Och sedan åkte vi tillbaka till lägenheten och tittade på en film. Nu minns jag ej namnet på filmen, men den var rolig.
Nu satte precis Brandon och Dan på Star Wars. Tror jag ej pallar att titta på den, jag sitter nästan och halvsover nu när jag skriver detta.
Ute är det ganska kyligt. Cirka 14 grader. Kanske inget för er där hemma, men efter nästan en månad här har man blivit van vid det kalifornska vädret.

På fredag åker jag och Brandon upp till Joel's stuga i bergen, stället kallas Big Bear. Ska bli roligt. Ungefär 2 timmars bilfärd från här.
Vi tänkte åka då Brandon slutat jobbet och hunnit komma hem och göra sig i ordning, så vi kanske kommer iväg vid 8tiden på kvällen, då är det förhoppningsvis ingen trafik vi behöver bli fast i.
Brandons mamma Patty och Joel säger att det förmodligen kommer att vara snö där i helgen när vi kommer dit. Brr. Kommer kännas  konstigt. Åtminstone köpte jag "uggstövlar", dvs oäkta, för cirka 20 dollar, vilket typ är 140 kr. De var sköna och söta. Target har allt bra priser.

Nåväl.
Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0