Lite allmänt sådär


I lördags hann vi precis i tid till Lucian i svenska kyrkan. Det var så fint, även fast barnen och ungdomarna i luciatåget sjöng rätt så fult och att de sjöng på svenska med en stark amerikansk touch på det hela.
Jag blev allt lite rörd och fick några tårar i ögonen. Men är det inte häftigt att som svensk kan gå på Luciaframträdeande i L.A,? Det tycker jag.
Det var rätt så roligt att titta på människorna i kyrkan också. ALLA barnen utom 2 hade blont hår. ALLA kvinnorna-mammorna till barnen var svenskar med blont hår förutom En. "Alla" papporna var amerikaner med bruna ögon och mörkt hår. Lite tufft att de skandinaviska blonda generna är starkare.
OBS: Detta är prat om människorna på läktaren i kyrkan där jag och Brandon stod. Mycket möjligt att det var annorlunda vid platserna nedanför läktaren.
Brandon tyckte det var häftigt med vår Lucia-tradition också.

Vår lägenhet känns bra. Jag och Brandon städade vårt rum riktigt fint igår och Dan tog hand om all disk. Great!
Så idag har jag köpt ingredienser för att göra svenskt julgodis. Har förberett med mammas handskrivna recept.
Hoppas det går bättre med julgodiset än det gick med lussekatterna.

Vår gran börjar bli brun. Tror jag. Får den kanske för lite vatten och sockerbitar?

Bill Murray är nog en av favoritskådespelarna jag har. Häromdagen såg vi på en gammal och ganska fånig film med Bill Murray. Men även om den var lite fånig gjorde Bill Murray den jätterolig. Han vet hur man gör roliga reaktioner med ansiktet! Filmen hette The man who knew too little.

Appropå film hyrde vi filmen Wanted med Angelina Jolie och tittade på den igår kväll. Den var sådär. Och jag har svårt att gilla Angelina Jolie. Hon är nog bara för mycket.

Regnar gör det också i Los angeles idag. Det är underbart! Har saknat regn så mycket. Så uppfriskande luft ute nu. Cirka 13 grader varmt. Vilket jag också gillar. Perfekt helt enkelt.

Och så har jag handlat mjölk och fiskpinnar idag. Även oss människor i L.A har en vardag med fiskpinnar. Mums!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0